År 2019 första vardag

Härligt med ett nytt år och hoppas att vi får ett fint år!

Blev ingen bloggning igår eftersom barnen kom hem till mig och då ville jag bara umgås med dom. Vilken storm det har varit både på nyårsaftons kvällen, igår kväll och framförallt inatt. Vaknade flera gånger av stormen och sonen undrade om det skulle komma en tornado. Nästan så att jag trodde det också.

Berättade för er tidigare att jag har fått äran att vara med på en intervju på min bloggportal Delacay.com. Nu finns den uppe och ni kan läsa hela intervjun här <—

 

 

God eftermiddag finisar!

Min dator är proppfull av bilder och måste rensa bort en hel del. Därför har jag ännu inte skrivit om hur min nyårsafton var. Men det kommer lite senare! Har annars även några mobilbilder att visa för er ifall jag inte hinner rensa datorn.

 

Tusen tankar i mitt huvud!

Just nu har jag verkligen hur många tankar som helst i mitt huvud. Det handlar om vad jag egentligen vill och inte vill med vissa saker. Kanske sker några förändringar för min del här framöver men behöver som sagt fundera lite till. Vill inte ännu gå in på djupet utan låter det vara tills det känns helt rätt.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Vad roligt med intervju, jätteskoj att läsa den. När det kommer till förändringar ska det kännas helt rätt och då är det bara att köra på. Kramis

  2. Det känns alltid spännande med ett nytt år som börjar tycker jag, man känner förhoppning. Kram och god fortsättning på det nya året.

  3. Jadu stormen har varit hemsk.. Ligger ned blåsta träd med rötter & hela paketet på vägarna hemma vid mig. Obehagligt när det blåser så mycket. Hoppas du får en fin kväll, kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.