bloggping   Shopping och Mode   Toppbloggare   BlogRankers.com

Pusha  

Netti Starby - january 2018

Anette Starby

 
Lika bra som Anastasia fast billigare
 
 Jag har använt en ögonbrynspenna från Anastasia en längre tid eftersom den är så himla bra. Synd bara att den är så dyr! Sist tog jag mitt mod med att köpa från ett annat märke som blev Depend. Pennan är exakt likadan men mycket billigare. 
 
 
 
 
Jag har testat ögonbrynspennan från Depend och är riktigt nöjd med den och i fortsättningen kommer jag att köpa den.
 
 
Om ni vill läsa på lite mer om den så hittar ni den genom att klicka här <--- Adlink
 
 
//PUSS
 
♥ 
En typiskt vardagskväll del 2
 
För ett par veckor sedan skrev jag ett inlägg om hur en typisk vardag ser ut för mig efter jobbet när barnen inte är hos mig. Nu är det dags för mig att beskriva hur en typisk vardag ser ut när barnen är hos mig och det brukar bli väldigt annorlunda jämfört med mina ensamma veckor.
 
Ni hittar del 1 genom att klicka här <---
  
Såhär kan det ibland se ut i vardagsrummet när jag kommer hem från jobbet.
 
Jag kommer hem från jobbet runt klockan 17 och då är barnen hemma. Lilleman har flyttat ut halva sitt rum tillvardagsrummet medan tösen sitter på sitt rum och spelar Sims. Jag sätter direkt igång med middagen som lilleman gärna vill hjälpa till med. Vi äter tillsammans alla tre och efter det plockar jag undan och tar hand om disken.
 
 
Sedan är det dags för läxor och som vanligt är lilleman inte alls sugen på det. Men till slut efter en massa tjat så är vi igång med läxorna. Efter det är det tösens tur som redan har gjort sina läxor men brukar behöva lite förhör hjälp. 
 
 
 Runt klockan 19:30 städar vi kaninburen tillsammans eftersom det går mycket fortare då och sedan är det dusch dags för mig och barnen. Oftast duschar jag först eftersom barnen vill helst slippa men till slut säger lilleman att han ska duscha en liten stund. Tre kvart senare kommer han ut ur duschen och det är översvämning i hela badrummet.
 
 
Runt klockan 21 på kvällen myser vi i soffan, lilleman plockar in sina leksaker till sitt rum, tösen har kaninmys medan jag smågrejar inför natten. Lilleman är aldrig trött på kvällarna men efter en massa tjat borstar han tänderna medan jag bäddar ner mig i vardagsrummet. Barnen ger mig en varsin godnatt kram och runt klockan 22 sover vi äntligen allihop. 
 
 
//PUSS
 
 
Väldens skönaste trosor
 
Jag måste bara tipsa er om en sak!
Det är att Åhlens har dom skönaste trosorna och då menar jag från Åhlens egna märke. Oftast säljer som 3 för 2 och sist köpte jag dessa tre par.
 
 
Trosorna har skön kvalitet, sitter jättebra utan att korva sig som vissa kan göra. Ni vet trosor som rullar upp och fastnar i rumpan. Inte okej! Av alla trosmodeller som finns så har jag alltid föredrag hotpants eftersom det är både bekvämt och snyggt. 
 
 
Jag gillar inte heller trosor som lämnar fula märken i tajta byxor och dom här från Åhlens är helt osynliga. Därför vill jag tipsa er om deras underbara och prisvärda trosor!
 
 
 
 
//PUSS
 
Powered by Jasper Roberts - Blog
Medlem i Better Bloggers <

Reggad på Commo.se <

<<

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog <

SvenskaHemsidor.com - Gratis länkkatalog för din hemsida, webbplats eller blogg