Plagg inför nyårsafton

This post contains adlinks from Adviral

 

Nyårsafton närmar sig och därför tipsar jag om några fina plagg!

Glitter och glamour tillhör nyårsafton men den lilla svarta funkar alltid. För då kan accessoarerna istället göra jobbet. En massa bling bling är aldrig fel och en glamourös makeup. Men alla är inte lika vågade och därför tipsar jag er om något mer diskret. 

 

 

1. Jumpsuit / 2. Velvet Dress / 3. Velvet Dress / 4. Party Dress / 5. Party Dress / 6. Party Dress

Svarta plagg är alltid snyggt och förra året hade jag en svart klänning på nyårsafton. Till det hade jag smycken med bling bling och det piffar verkligen upp en hel outfit.

 

 

1. Necklace / 2. Small Hoops / 3. Ring / 4. Big Hoops / 5. Watch / 6. Earrings

Men det är även snyggt med diskreta och enkla smycken. Då gärna i guld som dessa som ni ser i kollaget.

Har inte ännu bestämt mig för om vad jag ska ha på mig till nyår i år. Vet inte ens om vad jag ska göra? Förra året firades med två homosexuella killar och vi hade verkligen kul tillsammans. I år får det bli mer spontant med allt känner jag.

Har ni några roliga planer inför nyårsafton?

 

//PUSS 

6 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.