Matt hy hela dagen

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

När det gäller skönhetsprodukter!

Jag är inte feg med att testa skönhetsprodukter från olika märken för rätt som det är så hittar jag en ny favorit. Ett märke som jag aldrig tidigare har provat på så är det från MAC Cosmetics. Har helt enkelt inte blivit så men nu har jag blivit mer nyfiken. Annars är jag så sjukt trött på min feta hy som blir glansig hela tiden och letar för fullt efter något som ska funka. 

När jag läste om MAC Prep + Prime fix + Mattefying Mist blev jag väldigt nyfiken på produkten. Därför har jag köpt hem en för att testa.

 

 

Vad är det för produkt?

Det är en lätt spray som fräschar upp huden med en mattande effekt. Samtidigt kontrollerar glans utan att störa makeupen. Enligt andras recensioner så ska den funka och hoppas att den även gör det på mig. Att hitta något som håller min hy matt hela dagen hade varit rena drömmen.

 

 

Därför ger jag denna produkt en chans och återkommer självklart med mina personliga recensioner!

 

Ni hittar den här!

Vill ni läsa mera om Prep + Prime Fix+ Mattifying Mist Facial Toner så hittar ni den genom att klicka här <—

 

//PUSS 

8 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.