Chiara Forthi – Lyxig stil

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

Plagg som ser lyxiga ut!

Ett märke som jag har kärat ner mig i på senaste tiden så är det Chiara Forthi. Finns så otroligt många snygga plagg som även ser otroligt lyxiga ut och då i just min stil. I kollaget ser ni några av mina favoriter som jag har plockat ut för att tipsa er.

 

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här

 

Väldigt bra priser!

Några av plaggen äger jag redan och några är faktiskt påväg hem till mig. Passade faktiskt på att fynda några godbitar nu när det är 30% rabatt. Plaggen som jag har hemma är iallafall otroligt bekväma och har material i stretch. En sak till som är väldigt bra! Det är att deras plagg är inte direkt dyra utan ligger på väldigt bra budget priser som passar dom flesta plånböckerna. men som ni ser så ser plaggen ändå otroligt lyxiga ut och många är klassiska. Sådant brukar jag tänka på inför mina köp för jag vill kunna kombinera och matcha plaggen på många olika sätt. Ja plagg ska användas flitigt istället för att bli bortglömda i garderoben. 

Just nu vill jag inte ha plagg från andra märken utan bara från Chiara Forthi. Länkar hittar ni under kollaget som leder er direkt till vardera plagg.

 

 // PUSS 

28 comments / Add your comment below

  1. Jag upptäckte deras plagg för något år sedan när de hade en fysisk butik i Göteborg tillfälligt och ääälskar de! speciellt deras klänningar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.