Julbelysning och en mörk helg

Vilken mörk helg det har varit!

Då menar jag om hur mulet det har varit och har inte sett något dagsljus på hela helgen. Därför har jag varit dålig på att fotografera material till bloggen men har tagit några bilder med telefonen. Här får ni se några bilder på mitt pynt i köket.

 

 

Mysigt i köket!

I fredags efter jobbet gick jag en sväng till Clas Ohlson för att köpa julbelysning. Eftersom jag har inga gardiner i köket så är det snyggt med ljusslingor i fönstren. Den här gången blev det en stjärngardin som hänger i vardera fönster och det blev riktigt mysigt. Nu har jag bara hängt upp dom som hastigast men ska snygga till det lite senare.

 

 

Köpte även en mindre ledslinga i koppar som sitter i en granriskrans. Den passar jättebra att lysa på köksbordet i mörkret. 

 

 

Har även smakat på lite glögg som smakade riktigt gott.

 

Fortsättning följer!

Nästa helg ska jag och barnen göra julgodis och det ska bli så mysigt. Det ska bli en sådan där mysig helg då vi även ska ha på julmusik i bakgrunden medan vi pysslar. Idag är det måndag och längtar redan till våran mysiga helg men det är alltid kul med något att se fram emot.

Önskar er alla en grym start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Pyjamasset Naomi / 2. Sammetstopp Lou / 3. Slipdress night, Silk Alma-Black / 4. Sammetsbyxa Tove / 5. Pyjamasset Tuva, Pink / 6. Pyjamasset Tuva, Grey

31 comments / Add your comment below

  1. Helt galet, det blir mörkt innan kl 16 på dagarna! Fan jag blir så trött av mörkret! Missa inte min instagram kalender!
    Svar: Tack lagom är bäst eller mindre lagom med pynt hihi.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.