En vas som blev en lampa

Jag älskar min kreativa sida!

En extra lampa i mitt hem kan det aldrig bli för mycket av. Vill ha massor av mysbelysning runt omkring mig nu när det är så mörkt ute. Det här är kanske inte direkt så märkvärdigt men gillar hur resultatet blev. 

 

 

Ställde fram min gamla vas från Ikea som för det mesta står och dammar i ett skåp. La i en ljusslinga och vips så blev det en mysig bordslampa.

 

 

Nu lyser den så fint i hallen och det känns välkomnande att möta den vid ingången. 

 

 

God morgon finisar!

Känner mig fortfarande förkyld och därför ligger jag extra länge i sängen idag. Skulle kunna ligga här hela dagen men har lite saker att ta tag i.

 

Vad hände igår kväll?

Igår efter jobbet gick jag till Åhlens och köpte badskum och till Clas Ohlson där jag köpte ledlampor till adventsstjärnorna eftersom det fanns inga hemmavid. Blev även lite annat där inför julen och visar er mina köp lite senare. Hade tänkt hänga upp belysningen igår kväll men var alldeles för trött så ska ta tag i det idag istället. Det ska verkligen bli mysigt att äntligen få upp all belysning här i mörkret som gör mig genast på bättre humör. 

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Så mysigt :). Det här är verkligen en sådan där tid när ljus verkligen är helt magiskt :).

    Förresten tänkte om du kanske vill gå med i en grupp på Facebook? Jag har fått massor med nya läsare sedan jag gick med där, även mängder med kommentarer. Kom ihåg att läsa reglerna och svara på frågorna om du går med bara :).

    https://www.facebook.com/groups/883116545231697/?ref=bookmarks

  2. Det blev riktig fint, fick själv en sån idé igår med färgad ljusslinga ska kanske visa den på bloggen. Min står på golvet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.