Väldens mysigaste morgonrock

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Jag har hittat väldens mysigaste morgonrock!

En morgonrock i skönaste material för den är varm, gosig och otroligt mysig att klappa på. Har det väldigt kallt i min lägenhet och därför blir den här morgonrocken perfekt att ha på sig under dessa kyliga dagar. 

 

 

Kolla bara in öronen på luvan! Så himla söta verkligen.

 

 

Varför har jag det så kallt?

Som sagt så har jag det otroligt kallt hemma för hyresvärden snålar alltid på värmen varje vinter. Imorse hade jag bara 17 grader och då är det knappt så att man vill gå upp ur sängen. Ni vet när man vaknar upp i en varm säng och vet om hur kallt det blir när man väl tvingas kliva upp. Det blir liksom rena rama tortyren!

 

 

Vill ha den nära!

Då är det väldigt smart att ha denna morgonrock i närheten av sängen vid uppstigning. Bara att slänga på sig den och då allra helst redan under täcket haha. Avskyr att frysa trots att det tydligen ska vara bra för förbränningen. Har hört det någonstans. 

Om ni också är sugen på en mysig och varm morgonrock så finns den här även i andra färger. Självklart har jag valt den i ljusrosa färg ” dusty pink “och det är inte direkt ovanligt för mig. 

Ni hittar den genom att klicka här <—

 

//PUSS

 ♥

18 comments / Add your comment below

  1. Åh den är ju ljuvlig älskar öronen! Det med förbränningen stämmer när man fryser så gör man av med mer energi, därav ökar förbränningen 😉 Ganska så logiskt 😉
    Svar: Ja gud så himla härligt Spa, rekommenderas!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.