Snygga hörlurar med grymt ljud

” I samarbete med Sudio.com ”

 

Något som jag använder väldigt ofta så är det hörlurar!

Speciellt på bussen till och från jobbet då jag gärna lyssnar på musik. Händer även när jag är hemma och städar eller lagar mat då jag gärna har musik i bakgrunden. Men om barnen tittar samtidigt på tv så brukar jag använda hörlurar för att inte störa med ljudet. Därför är jag väldigt beroende av just hörlurar och är framför allt väldigt kräsen om ljudet är bra. Vill ha ljud med hög kvalitét. 

 

Därför vill jag tipsa er om något!

Hos sudio.com hittar du jätte fina hörlurar i många olika modeller och färger med snygg design. Förutom den snygga designen så är kvalitén på ljudet otroligt bra. Därför har jag använt flera stycken av deras hörlurar i flera år och blir aldrig besviken. 

 

 

Mitt val den här gången!

Den här gången valde jag ett par trådlösa on-ear hörlurar i svart färg. Sudio Regnet som den heter. Fastnade extra för just dessa eftersom sido-locken är utbytbara och tycker att det är riktigt grymt. Det ger verkligen ett lyft med ett par specialdesignade sido-lock och det är mycket enkelt att byta ut dom.

 

 

Om mina sido-lock!

Som ni ser på bilderna så valde jag ett par vita sido-lock med detaljer i guld. Cap Birch Gold som dom här heter och finns även i andra mönster som marmor i olika färger. Riktigt snyggt att ha några olika att välja emellan efter humör.

 

 

Att Regent även ger ljud i världsklass är hur grymt som helst samt att den är kompatibel med alla Bluetooth-enheter. Gillar också att designen är väldigt nätt för jag gillar inte enorma hörlurar.

Med andra ord: Dessa hörlurar har en modern look och är precis lagom stora.

 

 

Tveka inte att kika in hos sudio.com för du kommer garanterat inte bli besviken. Perfekt som julklapp till någon eller varför inte till dig själv? Ange rabattkod: Astarby15 i kassan så dras det automatiskt 15% rabatt på ditt köp.

 

” I samarbete med Sudio.com ”

 

//PUSS

 ♥

13 comments / Add your comment below

  1. Har börjat överväga att införskaffa sådana lurar! Får skavsår med dessa pluppar >_<… irriterande för de jag har har också grymt ljud! Ska kika närmare med dessa du skrev om men IRL först, tack för tipset<3 Kramen damen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.