Doftljus som doftar kanel

Upptäckte en sak som har förvarats i ett skåp sedan ett år tillbaka!

Som jag nämnde för er i förra inlägget! Att jag glömde helt bort att tända detta doftljus förra året men ska inte glömma det den här gången. Köpte doftljuset inne på Lagerhaus och den ska dofta kanel. Älskar doften av kanel som ger en sådär härligt underbar julkänsla. 

 

 

Väldigt fin är den också att titta på!

 

 

Men just nu känns det väldigt bra att detta doftljus finns kvar för nu ska jag snart plocka fram den igen. Perfekt i köket där det mer än gärna får dofta kanel under advent helgerna. Kom på att förra inlägget handlade också om julen men skrev då mera om mina planer.

 

 

God kväll mina fina!

Nu är jag och barnen äntligen hemma. Vi har nyss varit iväg och handlat inför helgen. Har som sagt massor av måsten och vet inte riktigt om vart jag ska börja? Tror att jag först väljer att ta mig ner till förrådet för att hämta julstjärnorna. Men hänger nog upp dom imorgon. Behöver damma av, dammsuga och torka golven innan dess. Laga mat ska jag också göra om en liten stund för mat behöver vi i våra magar. Vill även hinna att göra det lite extra mysigt i vardagsrummet inför kvällens idol som vi ska titta på. Älskar som sagt levande ljus och nu ska jag sätta lite fart.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.