Dagens vill ha

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

Just nu älskar jag mysiga plagg!

Nu under höstmörkret vill jag bara mysa ner mig med gosiga plagg och speciellt när jag känner mig frusen. Som exempel en morgonrock i skönaste materialet och den får gärna vara riktigt fin också.

Nu har jag hittat min dröm morgonrock som är lika söt som sockervadd. Rosa, fluffig, mysig, söt och så himla fin. Att det även sitter två runda öron på luvan gör den liksom ännu sötare. Herregud vad jag är sugen på att klicka hem den nu genast. Men jag har redan en mysig morgonrock hemma men den är inte alls lika snygg som den här.

 

 

Om du håller med mig så ska du veta att denna mysiga morgonrock även finns i andra färger.

Du hittar denna goding genom att klicka här <—

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.