Outfits genom åren

Min titta hur jag såg ut!

Jag har hittat tre bilder med tre olika outfits från tidigare år. I onsdags skrev jag ett djupare inlägg om hur jag har känt av mitt liv dom senaste tre åren och idag handlar det om min klädsel.

 

 

Från år 2015: Minns att jag och barnens far åkte iväg till Ikea för att köpa möbler till min nya lägenhet. Mitt mående då var helt i botten och det ser man nästan på min mörka klädsel som jag hade den gången.

Från år 2016: Bilden togs i min första lägenhet efter separationen och på den tiden var jag helt vilsen. Idag skulle jag ha bytt ut jackan mot en ullkappa för det skulle passa mycket bättre ihop.

Bilden från år 2017: Denna bild togs i min nuvarande lägenhet och där var inte heller mitt mående på topp. Det ser ut som att jag gömmer kroppen under en vadlång klänning, stövlar och en kappa över. Idag hade jag iallafall istället satsat på ett par ankelboots. 

 

Annars gillar jag alla dessa tre outfits eftersom dom är så enkla och jag har liksom aldrig direkt varit vågad när det gäller klädsel. Då menar jag färger och mönster! 

 

 

Men en av årets favorit outfits är den här ovanför och jag har även stylat den med svarta lårhöga stövlar men har tyvärr ingen bild på det. Annars älskar jag både kjolen och tröjan som är mina favorit plagg denna höst. Slutsatsen är att jag omedvetet klär mig efter mitt mående och det syns tydligt på bilder från förr och idag.

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

12 comments / Add your comment below

  1. Skönt att du mår bättre! 🙂 Tycker du är superfin på alla bilderna!
    Jag gör också så att jag gömmer mig mer om jag inte känner mig på topp. Tror det är mänskligt att göra så!
    Stor kram!

  2. du är alltid fin men ja förstår man accosierar till tiden oå så är det me mående

    när de e små har man liksom koll på vem de leker me vem föräldrarna är o så sen då de kommer upp o särskilt byter skola till högstadie mm den lilla är 12 märks ju ändå där du har Ingen koll alls längre o sånt lir man så osäker på
    kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.