Månads resumé

Hejdå oktober och hej november!

Egentligen skulle jag ha publicerat detta inlägg igår men istället blev det idag. Här kommer det några tillbakablickar från hela oktober månad och då kör vi!

 

Månadens färg: Nu har jag övergått från färgen ljusrosa till plommonlila. Gör alltid det när vi går in i mörkare tider för då blir det min favoritfärg. Både när det gäller inredning och klädval.

 

 

Månadens favorithändelse: Att jag fyllde år och att mina barn hade gjort en jättefin tårta till mig! Har skrivit om det tidigare och ni hittar inlägget genom att klicka här <—-

 

 

Månadens dryck: Eftersom jag hade ett samarbete med London Tea Exchange då jag fick hem några lyxiga lösteer så har jag druckit mycket te under oktober månad.

 

 

Månadens detalj: Alla vackra höstlöv som ändrar färg på träden. Tycker att det är så otroligt vackert och lyckades fånga en fin bild i början av oktober.

 

 

Månadens klädesplagg: Min snygga beiga ullkappa som jag återkommer med varje höst. Älskar klassiska och tidlösa plagg med bra kvalitét.

 

 

Månadens middag: Här om dagen lagade jag en jätte god tacopaj men har tyvärr ingen bild på den.

 

Månadens bästa inköp: Jag fick ett presentkort av Lyko i födelsedagspresent och då passade jag på att klicka hem min favorit parfym som blev Giorgio Armani Si. Hade den i 30 ml men den här gången blev det en större flaska med 50 ml så att den kan räcka längre. Älskar verkligen doften!

 

 

Månadens bästa beslut: Oj vad svårt! Det måste vara om hur jag prioriterar mitt liv för att inte stressa hela tiden.

 

Månadens upptäckt: Att jag faktiskt har blivit riktigt grym på att sälja.

 

Månadens projekt: Har bytt ut några favoritprylar i hemmet mot fina ljuslyktor. Älskar att ha en massa levande ljus runt omkring mig i mörkret.

 

 

Månadens längtan: Jag har aldrig gillat november månad så just nu längtar jag till första advent.

 

Månadens uppfyllda mål: Jag skulle komma igång med träningen men det har inte gått så bra för mig. Får hoppas på att energin kommer tillbaka och framför allt disciplinen och motivationen.

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.