En rosa höst

Det hade också varit vackert!

Om alla dessa färgglada löv istället blev rosa men det får jag behålla i fantasin. Har gjort ett litet kollage till er med några härliga rosa bilder som jag hittade hos we heart it som jag måste dela med mig av denna fredag kväll.

 

 

God kväll finisar!

Kom nu hem för en liten stund sedan och satte mig här framför datorn eftersom mitt eftermiddags blogginlägg gjordes inte igår kväll. Var då alldeles för trött och klockan blev alldeles för mycket. Nu ska jag diska, städa kaninburen och sedan packa ihop för lite senare ska jag iväg till en kompis.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

14 comments / Add your comment below

  1. Haha ja tänk om vi hade fått behålla färgen på höst/vinter vad mkt lättare allt skulle bli!
    Svar: Tack snälla kul att det uppskattades 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.