Monster på väggarna

Tiden går lika fort som alltid!

 Jag missade att visa några bilder för er i helgen som var men bättre sent än aldrig.

I fredags hade jag och sonen en kväll tillsammans eftersom tösen var hos en kompis. Till kvällsmat blev det pannkakor och då gjorde sonen bland annat en extra tjock pannkaka. När pannkakan var färdig sa han: – Mamma ta en bild på mig med pannkakan och skicka sedan bilden till pappa! Här är bilden på en stolt pojke med sin tjocka pannkaka.

 

Lysande monster!

Innan kvällsmaten hade vi varit iväg och handlat på mataffären. Bland godiset hittade sonen roliga ficklampor med olika spökliga motiv. 

 

 

Ett skelett och en vampyr dök upp på väggen i vardagsrummet på kvällen!

 

 

I badrummet fick vi också besök av dessa otäckingar.

 

 

Åter igen i vardagsrummet fast då på ett annat ställe. Skelettet satt på ena tavlan och vampyren ville äta upp min monstera. Fy vad otäckt och läskigare än såhär blev det inte för oss. Men visst var ficklamporna roliga? 

 

I helgen blir det däremot läskigare för mina barns del!

Dom ska spöka ut sig hos deras far tillsammans med grannskapet och det hade varit roligt att få besöka dom en sväng. Men det återstår att se beroende på om jag fastnar i en skräckfilm eller ej.

Nu ska jag strax hemåt från jobbet och har en hel del arbete i hemmet som väntar. Allra helst skulle jag bara vilja skita i allt men vill inte spara allt inför helgen. Igår kväll orkade jag inte diska och då valde jag att istället släcka lampan i köket för att slippa se all elände men nu får jag inte blunda mera.

Önskar er alla en mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Men gulle då, så söt och stolt han står med sin pannkaka. Shiit läskigt det där ficklampan lyste, antar det blir ännu tydligare i totalt mörker. Hoppas du hade en bra start på den nya månaden 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.