En spontan utflykt

Tidigare i veckan skrev jag en lista på saker som jag vill göra.

I lördags gjorde jag en av sakerna som blev en spontan utflykt med barnen. Eller iallafall med en barnet. Min dotter ville inte följa med eftersom hon ville hellre vara med sin kompis. Då fick sonen istället ta med sig en kompis för då blir det alltid mycket roligare. Vi åkte in till Örebro där dom hade en spökzon för barn med olika aktiviteter vid Örebro slott. 

 

 

På vägen dit tog jag några bilder och den första blev självklart en Snapchat selfie på mig. Tycker faktiskt att jag passar i röda ögon haha.

 

 

Här tog jag en bild på Örebro slott och det är så himla vackert.

 

 

En bild utanför Örebro slott.

 

 

Ett konstverk inne i stan som jag blev tvungen att fotografera.

 

 

Här bygger pojkarna med lego och dom var väldigt kreativa.

Det var jättemycket folk där så jag kunde inte fotografera så mycket i omgivningen. Men annars hade dom allt möjligt som ansiktsmålning, hinderbana och andra roliga aktiviteter. Barnen var iallafall väldigt nöjda.

 

 

När vi var klara där gick vi vidare till en restaurang där en gemensam vän jobbar. Ett riktigt mysigt ställe och det var första gången vi var där.

 

 

Jag valde en plankstek och barnen valde pizza.

 

 

Efter maten blev barnen bjudna på chokladmousse och grädde med olika bär. Sedan rullade vi proppmätta därifrån.

 

 

Enligt planerna inför kvällen skulle vi äta marshmallows med smält choklad och mariekex men var alldeles för mätta i magarna. Istället blev det lite lösgodis framför en film tills John Blund besökte oss.

En riktigt härlig dag vi hade tillsammans och det viktigaste var att barnen kände sig nöjda.

 

Men idag går vi in i en ny vecka igen då det är dags för nya utmaningar och möjligheter. Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.