Att leva in i en roll

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Ni kanske minns att jag hade ett samarbete med Partykungen inte för så längesedan?

Då hade jag bland annat på skoj valt ut en maskeraddräkt som föreställer Lara Croft. Eftersom det är många som nu klär ut sig inför halloween så bestämde jag mig för att spöka ut mig för stunden i samband med fotografering. Jag körde all in och poserade spontant med inlevelse då jag nästan levde in i rollen som Lara Croft haha.

Jag visste först inte om jag skulle våga bli fotograferad med dräkten på men sedan bestämde jag mig för att bjuda på mig själv.

Här kommer det några bilder!

 

 

Varför valde jag just Lara Croft?

Att jag valde just den dräkten beror på att jag tycker hon är cool, modig hjältinna med en stark karaktär. Något som jag ser upp till och något som jag själv jobbar med på grund av psykisk ohälsa. En likhet mellan mig och Lara Croft är att ingen av oss har tid för män haha. 

 

Ni hittar min outfit här!

Allt jag har på mig förutom stövlarna är från Partykungen.se och du hittar just denna Tom Raider ” Lara Croft ” dräkt genom att klicka här <— och tillbehören till dräkten hittar du genom att klicka här <—

Vad händer annars idag?

Idag ska iallafall barnen få bli målade på ett ställe där dom bjuder alla barn på halloween sminkningar men jag ska däremot ha på mig helt vanliga kläder haha. Ikväll ska jag vara ensam hemma för både dottern och sonen ska sova hos varsin kompis. Kommer att kännas tomt men samtidigt kan jag passa på med mina sysslor. Ja ni vet blogga, kolla på en vuxenfilm ” då menar jag inte porr haha “ och kanske ta ett bad. 

Ska iallafall ta det som det kommer men önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

27 comments / Add your comment below

  1. MEEEN! vilken bruuuudd alltså 🙂 fan nästan jag gick igång fast jag inte lagt åt d hållet LOL 🙂 Jag älskar sånna pussypower outfits och drömmer om köra en rivig cat woman nån gång med klös klorna haha Ha en kanon vecka fina du Kram Maria

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.