Att skryta om sina barn

Jag vet inte hur det egentligen är med mig?

Det spelar ingen roll om hur många timmars sömn jag får utan är lika trött ändå. Under helgen blev det väldigt mycket sömn men tydligen så räckte det inte till. Ärligt talat så tycker jag att det ska bli väldigt skönt att ställa bak klockan en timme och nu i helgen så händer det!

 

 

God morgon finisar!

Idag är det iallafall mitten av veckan så nu är det inte långt kvar tills det blir helg med sovmorgon. Härligt härligt!

 

Riktigt duktiga barn jag har!

Nu måste jag skryta lite angående mina barn! Igår när jag kom hem från jobbet så hade barnen bakat bröd som dottern hade lärt sig på hemkunskapen i skolan. Riktigt gott var det och det får dom mer än gärna göra om igen. Hoppas verkligen att barnen kommer fortsätta tycka om att laga mat och att baka även när dom blir större. Annars har även sonen blivit otroligt intresserad av matematik på senaste tiden och skriver en massa kluriga tal på papper som han sedan räknar ut. Riktigt kul när barnen hittar ett roligare sätt med att utveckla sina kunskaper.

Nu ska jag skryta färdigt om mina ögonstenar och istället önska er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.