Det jag vill göra

Vad jag vill göra här näst!

Ibland önskar jag att dygnet skulle bestå av flera timmar för det är så mycket mer jag vill hinna med varje dag. När jag kommer hem från jobbet är det fullt upp med barnens läxor, matlagning, städning och andra hemsysslor så vissa saker får vänta till helgen. Men nu ska jag skriva en lista på saker som jag vill hinna göra utöver allting.

 

Det här vill jag göra:

 

• Jag vill baka kanelbullar men har dragit på det på grund av tiden. Men ska ta tag i det för nybakat är så sjukt gott och perfekt nu till hösten. 

 

• Jag vill komma igång med träningen igen. Behöver verkligen komma igång och nu ska jag göra det.

 

• Jag vill göra något spontant som att bara åka iväg på någon utflykt över dagen. Av någon konstig anledning blir Spontana saker oftast roligare än välplanerat.

 

• Jag vill få mera ordning och reda i hemmet. Då menar jag i mina skåp och lådor som ser ut som ” hej kom och hjälp mig “. Kanske inte direkt en rolig sysselsättning men efteråt känns det alltid så himla bra. 

 

• Jag vill ha en ” ta hand om mig själv dag ” då jag använder ansiktsmask, tar ett långt bad, färgar ögonbrynen och ögonfransarna och andra härliga saker.

 

• Jag vill äta sushi för det var alldeles för längesedan. Är verkligen sugen på det och har varit det sjukt länge.

 

 

Självklart skulle jag även vilja resa bort någonstans som till ett varmt land. Men nu kan jag inte planera resor och därför blev det en lista på saker som jag har möjlighet att göra så snart som möjligt.

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Ja verkligen supernice! 😀

    Jag hade också gärna haft fler timmar på dygnet. Och rolitgt inlägg med saker man kan göra. Man kanske kan slå ihop några av sakerna om man har en hel dag ledig för sig själv. Du kan baka kanelbullar och medans du väntar på att de jäser å sånt så kan du rensa ur några lådor. Sedan tar du en kaffe och kanelbulle paus när de är färdiga.

    Sen på eftermiddagen så börjar du din ta hand om dig själv dag och bara myser och köper hem sushi till kvällen som du kan käka i soffan med ett glas vin.

    Nu blev det en dag som jag skulle vilja ha 😛 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.