Julkalendrar som alla vill ha

This post contains adlinks from Adviral

 

Det här med julkalendrar!

Jag måste erkänna för er att jag har aldrig någonsin köpt en egen julkalender till mig själv. Varje år ser jag så många fina med väldigt spännande innehåll och självklart blir jag alltid lika sugen. Kanske blir det något i år men har ännu inte bestämt mig. Julkalendern från Rituals känns väldigt lockande men samtidigt vill jag hellre ge bort till mina barn. Självklart menar jag då julkalendrar som är anpassade efter just barn. Annars kan det vara mycket uppskattat att ge bort till någon i present innan första advent!

Här kommer det några tips på julkalendrar till dig eller att ge bort som present.

 

 

1. DECLÉOR ADVENTSKALENDER / 2. ESSIE ADVENTSKALENDER / 3. YANKEE CANDLE FOLD OUT ADVENTSKALENDER / 4. RITUALS ADVENTSKALENDER / 5. LUMENE BEAUTY ADVENTSKALENDER / 6. YANKEE CANDLE WREATH ADVENTSKALENDER

För dig som är kreativ!

Då kan du fixa en egen julkalender och då blir det mer personligt. Här kommer det några tips på innehåll till en personlig julkalender.

 

 

1. SMOOTHING SUGAR SCRUB 19:- / 2. HÅRSNODDAR 10:- / 3. CLEANSING WIPES 20:- / 4. HÅRKLÄMMA 10:- / 5. SCHAMPO 20:- / 6. LÄPPBALSAM 9:- / 7. NAGELFILAR 9:- / 8. SHOWER CREAM 19:- / 9. HAIRSPRAY 19:- / 10. NAIL POLISH REMOVER 20:- / 11. FACE MASK 9:- / 12. BODY LOTION 19:- / 13. BALSAM 20:- / 14. DUSCHPUFF 15:- / 15. MINIHÅRSNODDAR 19:- / 16. HÅRNÅLAR 15:- / 17. HÅRSNODD 15:- / 18. HÅRBORSTE 19:- / 19. TÅDELARE 15:- / 20. HÅRSNODDAR 10:- / 21. DEO 19:- / 22. DRY SHAMPOO 19:- / 23. FACE MASK 9:- / 24. HÅRSNODD 10:-

 

Ska du köpa en julkalender i år?

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Hehe julkalender collagen är populära nu på Adviral 🙂 Körde ju med ett inlägg om det. Jag däremot älskar julkalendrar!
    Svar: Ja det är verkligen det perfekta vinet till fisk o ljust kött, yummie!

  2. Så roligt med alla julkalendrar. Sett en hel del bokkalendrar för barn på sista tiden och även en hel del roligt för vuxna med. Så mycket kul att välja mellan men ack så dyra vissa är!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.