Fredags fin

Att vara fin på fredagar!

Av någon konstig anledning så klär jag mig alltid extra fint på just fredagar när jag åker till jobbet. Även fast jag inte ska någonstans efter jobbet. Kollegor brukar fråga mig om jag ska göra något speciellt och då svarar jag – Nä jag ska bara hem haha.

 

 

God morgon finisar!

Eftersom mina arbetstider är dagtid måndag till fredag och är ledig varje helg så är det extra kul att fira in helgen med en snyggare outfit. Men som vanligt när jag väl kommer hem från jobbet så åker alltid mys pys kläderna på inför fredagsmyset. Exakt så ska det bli idag och jag längtar otroligt mycket efter en lugn och härlig helg utan en massa måsten. Annars är jag en typiskt jeans och t-shirt brud eller satsar mycket på baskläder till vardags. Det var lite om mig och mina klädvanor. 

Önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

14 comments / Add your comment below

  1. fint! 🙂 tror också man klär sig lite finare eller väl sminkar sig på fredagar för man gillar dagen och det är början på helgen! Det är ju en härlig känsla! 🙂 KRAM!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.