Hemmets detaljer

Jag nämnde för er att jag ska visa fler bilder från mitt hem senare under veckan.

I helgen som var hade jag gjort några små förändringar med att byta ut några prylar på vissa ställen och dessa detaljer har jag tagit närmare bilder på. Nu har jag tagit tag i det och här kommer det några detaljbilder från hallen och köket.

 

 

Hallen!

Här är från ena sidan av väggen i hallen där jag har en rund hylla ovanför ett mindre skoskåp. Ni ser på datumet att det var i lördags och den är ny samt att ljuslyktan med ugglan lyser så fint i mörkret.

 

 

Hallen!

Här är andra sidan väggen precis vid ingången i hallen. Där står det en större skoskåp med två tavlor hängandes ovanför. Vasen förvandlades till en lampa med hjälp utav en ljusslinga som ligger i den. 

 

 

Ett blad från en monstera växt hade lossnat och den får sitta i en vas som en snygg inredningsdetalj. 

 

 

Köket!

I köket har jag en vit byrå med en hylla ovanför och där står det två stycken tavlor. Innan hade jag alldeles för många prylar på hyllan men nu nöjer jag mig med ett doftljus i koppar och doftpinnar i en rosa burk. 

 

 

På byrån står det två stycken ljusstakar och en snygg fruktskål med fejk äpplen i.

 

 

Köket!

Här är från en hörna i köket bredvid byrån bakom köksbordet. Där står det en barvagn och i fönstret har jag två stycken krukor i koppar med gröna växter.

När jag fotograferade dessa bilder var det alldeles för ljust ute och därför kunde jag inte fotografera helheten med köksbordet. Bilderna blev bara mörka av ljuset och får ta om det vid ett annat tillfälle. Men nu har ni sett några bilder och nästa gång blir det detaljer från mitt vardagsrum.

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. Underbara detaljer och den där hyllan älskar jag samt den guldiga korgen!
    Svar: Ja haha blev en härlig video och man får sig ett gott skratt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.