Vacker julbelysning inför julen

This post contains adlinks from Adviral

 

Nu är det faktiskt inte lång tid kvar!

Innan vi plockar fram julbelysning. Jag vet att hösten precis har börjat men det är faktiskt inte långt kvar tills julbelysningen åker fram. Igår hade jag nästan vårkänslor eftersom vädret var helt underbart med solen som sken och det var flera plusgrader. Men det blir väldigt fort mörkt om kvällarna och då vill jag tända upp en massa mysig belysning överallt i hemmet. Nu har iallafall alla inredningsbutiker börjat skylta lite smått med julsaker och hittills har jag sett en hel del fina godbitar.

Speciellt julbelysningen.

Belysningen har alltid varit viktig för mig och vill ha mycket mysbelysning runt omkring mig. Förutom ljusstakar och julstjärnor har jag sett snöblommor, istappar och snöflingor. I år vill jag pynta mina fönster med vacker belysning och i båda kollagen ser ni några godbitar som mer än gärna får flytta hem till mig innan första advent.

 

 

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR

 

 

1 – Snöblomma / 2 – Eldig / 3 – Istapp

 

Hur firar jag årets julafton?

För första gången i mitt liv är jag för en gångs skull ute i god tid med att planera julafton. Alltså om vilken plats och med vilka vi ska fira med den här gången!

Förra året firade jag julafton med barnen, barnens far och hans släkt i Karlstad men i år blir det helt andra planer. Ska snart boka tågbiljetter till Stockholm för i år ska jag fira julafton med min mamma och syster med några släktingar. Därför funderar jag på att strunta i julgranen till jul eftersom vi kommer ändå inte vara hemma. Istället satsar jag endast på julbelysningen och lite julpynt såklart. Får först prata med ungarna om det men jag tror att dom kommer känna samma sak som mig. Det återstår att se! Annars är det som sagt väldigt skönt att det mesta redan är planerat. 

Har du börjat planera något inför julafton?

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

 1. Tack så mkt 🙂

  Vad många fina ljusstakar!!
  I år blir det nog julafton i Spanien med min pojkvän bara. Har lämnat han ensam tidigare när jag åkt till Sverige för att fira eftersom han inte får pka dit just nu, så i år är det hans tur 🙂

 2. Åh vad jag längtar till december, men tyvärr blir det nog inget julpynt alls för oss i år. Vi flyttar in i vårt hus 3 dagar innan julafton så blir nog mest fokus på att packa ihop och packa upp ?

 3. alltså 1.5 mån inte mycket mera 🙂
  oj låter spännande at åka iväg
  ja är man ändå borta men ja vill alltid ha lite o sätta upp tidigare så man hinner se den men ja det är ja det hi hi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.