Friday list

Enligt mig är fredag den bästa dagen på hela veckan!

 

Varför då?

Jo för då kommer helgkänslorna redan på morgonen och arbetsdagen känns genast mycket roligare. Misstro mig inte men jag trivs jättebra på mitt jobb men det är jobbigt att vakna halv fem varje morgon. Sedan när jag väl är hemma så vet jag att imorgon och i övermorgon får jag sovmorgon och inga tider att passa. Det är helt underbart och här bjuder jag på en blogglista som kallas friday list. 

 

Mina söta kaniner Jojo och Sessi som vilar på mattan tillsammans.

 

Då kör vi!

 

Hej! Hur mår du idag? Jag är trött men ändå glad.

 

Vad gör du nu? Detta inlägg är tidsinställt men antar att jag är på jobbet just nu.

 

Vad funderar du på just nu? Förmodligen funderar jag på om hur jag ska lägga upp dagen?

 

Vad har du på dig? Idag blev det faktiskt en liknade outfit som jag hade i onsdags. Blåa jeans med hög midja från Gina tricot, beige stickad tröja från Calvin Klein, svart väst i fuskpäls från Vila, bruna boots från Dinsko och en brun väska från By Malene Birger. 

 

Vad har du lärt dig idag? Haha inget som jag kan komma på just nu.

 

Vi har samlat på oss en massa gott inför helgen.

 

Dagens bästa? Att det är fredag!

 

Någon eller något du saknar? Just nu saknar jag en lång sovmorgon.

 

Vad ser du mest fram emot idag? När jag kommer hem från jobbet till mina barn.

 

Avslutningsvis, vad ska du göra i helgen? Som jag har nämnt tidigare så ska jag fixa och pyssla i hemmet, laga god mat och beroende på väder och vind så får vi se om vad som händer mer. Vill även hinna fotografera en hel del och speciellt utomhus. Vi ska även äta en massa gott och ha mysiga kvällar framför tv:n.

 

En bild på mig och sonen från förra året och då var mitt hår mycket mörkare.

 

Önskar er alla en väldigt mysig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.