Vardagsrum inspiration

Jag älskar inspiration inom heminredning.

Kikade in hos Mio och där hittar jag alltid en massa fint att kika på. Den här gången blev det temat vardagsrum och har plockat ut mina favoriter bland deras inspirationsbilder. Här kommer det en bildbomb!

 

Bildkällor: Mio.se

 

Jag är så himla taggad på att ändra om i mitt hem och därför är det så kul att bli inspirerad innan dess för att få nya idéer. Allra helst skulle jag vilja byta ut allt jag har men det skulle liksom vara väldigt onödigt. Istället ska jag plocka bort några prylar som jag har tröttnat på och ersätta med några andra som jag redan har.

Imorgon är det äntligen fredag och om jag orkar redan på kvällen så kanske jag börjar redan då? Annars har jag hela helgen på mig! Ska iallafall inte stressa för det är bara onödigt utan får ta en sak i taget.

 

//PUSS

 ♥

13 comments / Add your comment below

 1. Visst är det härligt med lite inspiration och så himla roligt att fixa till hemma 😀 Hoppas du har haft en bra dag vännen och får en mysig fortsättning på kvällen! Kramar fina du <3

 2. masssa fint
  åh ja ångrar mej så att maken fick övertala mej till en svart soffa ville ju ha grå et är så fint
  Inredning, inspiration & renovering vet inte om du är me på fb i den ruppen där får ja alltid inspo o nu va det en
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=298418414317006&set=pcb.1972736432805703&type=3&theater&ifg=1

  om det inte kommer upp är det rätt långt ner i gruppen en fia hyseni 8 okt som lagt upp svartsoffa o grått till så snyggt så nu vill ja ha grått så snyggt
  hoppas u hittar ser lite min inspiration =) kram ram fin fredag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.