Att vara djup och personlig

Jag älskar verkligen mina rutiga byxor från vila!

Dom är så himla mjuka och sköna samt känns som ett par mjukisar. Har fått mycket komplimanger för dom och matchar gärna byxorna med en ljusgrå överdel.

 

 

God förmiddag finisar!

Just nu är jag sjukt avundsjuk på alla som reser utomlands. Många av mina kollegor har gjort det och vissa ska snart göra det. Vill också! November eller februari månad är perfekta tider att resa utomlands enligt mig eftersom jag brukar må som sämst under dessa månader. Mörkt, kallt och det händer ingenting. Får se om jag gör någonting åt det till nästa år? Det var bara några funderingar som dök upp i mitt huvud nu för tillfället.

 

Apropå funderingar!

På morgonen när jag sitter på bussen mot jobbet eller på kvällen innan jag ska sova. Det är då som jag får mest idéer till bloggen då jag skriver av mig en hel del. Har flera inlägg i utkastet som inte har publicerats ännu eftersom innehållet känns för djup. Händer väldigt ofta men ska ta tag i inläggen för det känns dumt att kasta bort dom. En del är faktiskt flera månader gamla och det sker säkert några förändringar innan dom publiceras.

Ärligt talat så har jag faktiskt backat med både mina tankar och känslor ett bra tag nu och känner nu att jag vill förändra på det. Som jag var innan så ska jag dela med mig mer av mig själv här på bloggen för jag gillar att vara djup och personlig.

Önskar er alla en bra dag och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Baroque Ornament / Dark Floral / Romantic Paisley / Fly Away With Me / Golden Jade Marble / Outer Space Agate / Autumn Forest

20 comments / Add your comment below

  1. Byxorna ser jätte sköna ut!
    Ja, september ochmaj är bra månader att fira semester. Då är det fortfarande varmt men behagligt. Ibland måste man få yttra lite djupare tankar och blanda med tipsinlägg som du gör/ kram

  2. Det är en balansgång det där med att vara personlig men ändå inte för privat, om du förstår vad jag menar! Gör det som känns rätt för dig. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.