Unna dig med sällsynta och lyxiga teer

” I samarbete med Londonteaexchange.se “

 

Något som jag inte annars dricker alltför ofta så är det te!

Men när jag väl gör det så funderar jag varje gång om varför det inte händer oftare? Te är väldigt gott eftersom det finns hur många smaker som helst att välja emellan och har några favoriter som går i perioder. Det finns även otroligt många olika sorters te som exempel grönt te, svart te, gult te, vitt te, örtte och mycket mer. Många teer är även väldigt hälsosamma, får en att slappna av, är bra för magen, ger ” må bra känslor “ och andra positiva fördelar som boostar hälsan.

 

 

När jag är sjuk eller har ont i halsen brukar jag gärna dricka te och då med en klick honung i. Det är både gott och väldigt bra för halsen.

 

 

För dig som älskar te!

I samarbete med London Tea Exchange fick jag äran att välja ut några lyxiga teer. Där kan du shoppa te online som ger en känsla av lyx och harmoni. Det är ekologisk lösviktste från hela världen med hög kvalitét och innehåller några av världens ovanligaste sorter.

Nu ska jag berätta lite mer angående teerna som jag valde.

 

 

Mina val av te!

– Jag valde svart te med smak av lyxig belgisk choklad och kokosflingor. Perfekt när man vill unna sig med något extra under höstmörkret. Smaken är en blandning av mjölkchoklad, mörk choklad och vit choklad samt att kokosflingorna bidrar till en god mjölig len smak. Att det är en blandning mellan te och choklad fick mig att bli väldigt nyfiken och därför valde jag den sorten. 

– Valde även ett gult te som är en av de mest sällsynta teerna i världen och odlad endast i Kina. Har hört att den dracks bland annat på kunga bröllopet. Smaken är mild med en hint papaya och en kryddig underton samt att färgen som bryggt blir en härlig aprikos färg.

– Tredje teet med smak av Aloe vera pineapple fick jag med som en hemlig present och den smakade faktiskt riktigt gott. Jag och min dotter smakade alla teerna igår kväll och alla är goda på olika sätt. Riktigt lyxiga och fina teer och nu ska jag förbli en riktigt tedrickare.

 

 

Vill du också lyxa till det med sällsynt te?

Då ska du absolut kika in hos London Tea Exchange du kan köpa te online och hittar många olika lyxiga sorter och smaker. Perfekt nu inför höstmyset och varför inte ge bort i present? Jag rekommenderar varmt att du kikar in hos London Tea Exchange du kommer garanterat inte att bli besviken.

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.