En ny barvagn

Nu har jag äntligen hittat en snygg barvagn!

Det var inne på Netto som jag hittade den och det är en exakt sådan som jag var ute efter. Själva hyllplanen hade ljus träfärg men ville inte ha det så. Med hjälp av dekorplast i marmor så blev det en makeover. Resultatet blev mycket finare och jag är så himla nöjd.

 

 

Nu står den så fint i ena hörnet i köket med några prylar på. Där kan jag ställa valfria prylar i samband med ny säsong för det är alltid kul att byta ut några prylar då och då. 

 

 

Nu har jag även hamnat i en inredningsperiod då jag vill bara fixa och pyssla i hemmet hela tiden.

 

 

Ungarna har iallafall gjort det fint i sitt rum med sin jätte säng. Just nu vill ungarna fortfarande dela rum trots att dom har varsitt rum men det är bara en tidsfråga tills dom vill flytta isär igen. Ungar är verkligen härliga med sina idéer och jag blir aldrig förvånad. 

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Så fin den blev! Netto är verkligen kanon när man vill hitta saker till sitt hem 😀 Hoppas du får en fin och mysig fortsättning på kvällen finaste du <3 Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.