Återkommande smärta

Brist på magnesium och kalsium

Det är just vad jag har och nu har jag laddat upp med dessa ämnen som min kropp behöver.

Ni vet en sådan där sendrag i vaden som kan börja smärta när man sover? Man vaknar av smärtan och måste direkt ställa sig upp för att stretcha ut benet då smärtan går över. Det beror oftast på vätskebrist men den här gången kom smärtan på jobbet och det kändes skumt. Smärtan återkom hela tiden trots att jag sträckte på benet och hade druckit mycket vatten. En kollega som är läkare kollade mitt ben och han tror att det beror på magnesium och kalsium brist. Det är mineraler som jag är väldigt slarvig med och måste ta tag i det. 

Men eftersom smärtan återkom så fick även en annan kollega hjälpa mig att sträcka ut ordentligt på mitt ben. Därefter försvann äntligen smärtan och jag kunde jobba som vanligt.

 

 

Efter den gången har det varit helt okej med mitt ben men det skadar ändå inte att ta dessa tabletter ändå. Nu har jag fått hem mina mineraler som jag har beställt ifrån Svensktkosttillskott.se ifall ni undrar. Nu är det här inget sponsrat inlägg men jag rekommenderar er att beställa vitaminer/mineralämnen från den hemsidan.

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

  1. Är slarvig med vitaminer med är multivitamin nu i hopp om att bli piggare! Aldrig hört talas om att man får smärta i benen av denna bristen?
    Svar: Tack, även om det var lite halv deppigt inlägg så är det roligt att skriva lite mer personligt. Detsamma till dig måste jag säga!

  2. Viktigt att få i sig det kroppen behöver. Jag äter också magnesium tabletter som jag köper själv samt att jag får kalcium utskrivet på recept av min läkare – mår mycket bättre efter att jag började med dem och framför allt så tappar jag inte lika mycket hår efter att jag fick börja med kalciumtabletter 🙂 Kram fina du och ha en fin fortsättning på kvällen <3

  3. Ja det var riktigt gott!:D
    Oj, det är andra inlägget jag läser om magnesiumbrist de senaste 5 minuterna 😛 Det kanske är väldigt vanligt? Jag börjar fundera på om jag har det också ibland

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.