Att fastna för detaljer

En detalj som jag har verkligen fastnat för så är det knappar.

Alltså knappar på plagg och just nu är det en väldigt trendig detalj. Här har jag på mig en favorit tröja som har knappar på ärmarna och den kommer ifrån gina tricot.

 

 

God morgon finisar!

Igår kväll var jag så otroligt trött att jag somnade ifrån datorn. Skulle skriva några blogginlägg inför veckan men istället hade jag besök av John Blund. Därför känner jag mig otroligt oförberedd för annars brukar jag förbereda en hel del på just söndagar. Men nu är det dags för en ny vecka med nya möjligheter och hoppas att den här veckan blir toppen trots allt. Har inget speciellt planerat förutom, jobb, hemsysslor, läxor med barnen och självklart en massa mys.

Önskar er alla en grym start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

14 comments / Add your comment below

  1. Snyggt med knappar på den fina tröjan. Ha en trevlig och fin vecka, det väntas bättre väder senare i veckan var det nån som viska i mitt öra… Jag håller tummarna för det. Kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.