Söndag

Idag har jag inte hunnit blogga fören nu!

Men bättre sent än aldrig som man brukar säga. I fredags efter jobbet blev det ett besök på Ikea eftersom jag behövde nya madrasser. Självklart blev det även lite annat också och ska visa er i ett annat inlägg.

 

 

God kväll finisar!

Fotograferade även fina ställen inne på Ikea och jag är framför allt kär i deras lampor. Idag kom barnen till mig eftersom barnens far åkte bort till Ullared för att shoppa loss. Min son hade med sig en stor påse med svamp och just nu sitter han och rensar för fullt. Härligt att han tycker det är kul för sånt vill jag helst slippa göra. Men det ska bli väldigt gott med svampmackor ikväll känner jag.

Nu ska jag fortsätta att greja här och därför blir jag väldigt kort i detta inlägg. Men jag önskar er en fortsatt härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.