Att bära upp en basker

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

En hösttrend som har återkommit stort i år så är det baskern.

En väldigt snygg hår-accessoar och många bär upp baskern otroligt fint. Tyvärr passar inte jag i en basker men skulle önska att jag gjorde det. Har faktiskt provat att sätta på mig en basker här om dagen men fick inte till det som andra får. Alla individer passar liksom inte i allt för annars skulle det vara konstigt om alla gjorde det.

Här har jag iallafall plockat ut några inspirationsbilder på andra personer som bär upp baskern otroligt snyggt. Herregud vad avis jag blir för jag vill också passa i en basker!

 

 

Här har jag även plockat ut några snygga baskrar i olika färger som jag vill tipsa er om. Jag vet att ni är många där ute som klär er väldigt snyggt i en basker och som jag nämnde för er tidigare så skulle jag önska att även jag gjorde det.

 

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här // Finns här 

 

Önskar er alla en fantastisk dag och vi ses senare mina finaste!

 

PUSS 

14 comments / Add your comment below

  1. Ah gud, känner mig sjukt obekväm med något på huvudet, so not me,haha.
    Svar: Vinprovning är verkligen både lärorikt och gott och denna kombon var perfekt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.