Äntligen är det snart slut

Hur trött kan man inte vara då!

Iallafall är jag det efter denna långa, väldigt långa arbetsvecka. som snart är över. Trots att jag sover men kanske inte tillräckligt många timmar så känner jag mig aldrig utvilad men det beror förmodligen på att vi går in i mörkare tider. Alldeles för lite sol och det känner jag av eftersom den här tröttheten återkommer varje år vid denna tidpunkt.

Måste börja med mina d-vitaminer nu genast för annars kommer tröttheten att vara i en evighet innan det börjar ge resultat. Mitt tips till er alla som även jag måste hålla! Är att börja med d-vitaminer redan nu för det är inget vidare att gå runt som en zombie hela vintern lång.

Här är några bilder från hotellrummet på Loka Brunn när jag var där på klinikdagar.

 

God morgon finisar!

Hur mår ni då denna fredag? Själv så är jag överlycklig över att det är äntligen fredag idag för nu är jag helt slut. Men imorgon blir det härligt med sovmorgon och lite ledighet. Har ännu inte planerat så mycket inför helgen men någonting kommer säkert att dyka upp.

Innan dess måste jag se till att denna arbetsdag tar slut innan helgen börjar på riktigt. Önskar er alla en härlig fredag och vi ses lite senare med några grymma tips inom mode!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Men ja!! Började käka d-vitamin från det att jag liksom inte kunde ligga ute i solen längre. Har hört hur stor skillnad det gjort för andra, så tänker ta alla tips jag kan för att må bättre =) KRAM fina <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.