Hur jag såg ut

Jag har hittat några gamla bilder på mig!

I somras när jag och barnen hälsade på min bästa kompis i Stockholm så hittade hennes äldsta dotter några gamla bilder på oss. Det är verkligen kul att kolla tillbaka då man ser stora förändringar och framför allt ” herregud så ung jag såg ut då “! Tyvärr är inte bildkvalitén den bästa eftersom jag fotograferade bilderna med mobilen men lite ser man ändå.

 

Jag är personen till vänster och där hade jag min naturliga hårfärg.

 

Här är jag personen till höger och då var jag väldigt blonderad.

Ska aldrig mer vara sådär blond men på den tiden gillade jag tydligen det.

 

Jag och min bästa kompis blev bästisar i lågstadiet då vi gick i samma klass. Men det var på ett kalas vi fann varandra på riktigt. Faktiskt genom sniglar haha. Minns att vi alla barnen var ute och lekte under kalaset då jag hittade några sniglar som blev intressanta. Då undrade hon om vad jag sysslade med och efter den stunden har vi varit tighta alla dessa år. Idag bor vi många mil ifrån varandra och lever helt olika liv. Men trots det så kommer vi alltid att vara bästa kompisar och det kan ingen ta ifrån oss vad som än händer.

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

  1. Nej vad roligt! Och kul att ni har känt varandra så länge. Jag och min bästis har känt varandra sedan vi föddes. Vi lever också två helt olika liv långt ifrån varandra just nu men när man ses så är det som att man sågs precis 🙂

    Haha ja, jag hatar när man får pyttelite vin i glaset när jag beställer ute XD Det var typ 5 små smuttklunkar i glaset vi fick XD

  2. haha underbart 🙂 så fin du var och ÄR 🙂 ibland tror jag fasen livet var bättre innan all social media och smartphones som bara gör folk dummare Jag minns min barndom som mer genuin och social än nu Krammmm

  3. Så roligt att få se bilder på er 🙂 Alltid roligt med gamla fotografier 🙂 Hoppas du har haft en fin dag vännen och får en mysig fortsättning på kvällen <3 Kramar finaste Netti <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.