Att göra det höstfint i köket

I helgen gjorde jag det lite höstfint i hemmet.

Dock inte direkt så stora förändringar utan bytte ut dukarna och någon pryl på köksbordet men ska ändra ännu mera nästa helg efter besöket på Ikea.

 

Här kommer en före-bild:

 

Några efter-bilder:

 

Förra veckan när jag var en snabbis inne på Lagerhaus så hittade jag runda tabletter i plommonlila färg som jag var på jakt efter redan förra året utan resultat. Tillfälligt har jag ställt två ljuslyktor i matchade färg på köksbordet men funderar på att göra om det snart igen med andra prylar. Måste kika runt efter lite mera inspiration så att jag får lite mera idéer.

 

 

Det gäller även det här med belysningen i vardagsrummet som jag skrev om här om dagen. Att jag vill ha fönsterlampor! Nu har jag ändrat mig igen för nya ideér har dykt upp i mitt huvud som kan lösa sig på ett mycket snyggare sätt. Återkommer om det när resultatet är färdigt. 

 

 

Usch jag avskyr verkligen mitt köksgolv och det är så himla synd att hyresvärden inte vill byta ut våra gamla och skruttiga golv. 

 

 

Därför får jag istället pimpa fint runt omkring i hemmet så att ögonen inte möter det fula golvet.

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

  1. Så fint det blev 🙂 Roligt att göra höstfint! Hoppas du har haft en bra dag vännen och får en fin fortsättning på kvällen fina du <3 Stor kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.