Angående flytten

Söndag förmiddag och nu njuter jag av den sista ledigheten innan helgens slut.

Igår nämnde jag för er att jag flyttade kaninburen till ett annat rum men visade inga bilder på deras nya ställe. Det blev rummet bredvid vardagsrummet så flytten blev inte alldeles får lång för mina älsklingar och därför gick det så bra. 

 

 

God morgon finisar!

Förutom flytten så har jag fixat en hel del under helgen men är ännu inte helt klar med allt som ska göras. Helt sjukt att det alltid ska ta en evighet med att greja och tiden bara drar iväg.

Idag är det iallafall en ny dag och vi ska ta dagen som den kommer. Helt perfekta planer enligt mig! Igår var jag och sonen iväg på äventyr men tyvärr blev det inga bra bilder som jag kan visa här på bloggen. Alltid lika trist när det blir så men får gottgöra er i ett annat inlägg.

Nu ska vi ta tag i dagen här men vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS  

16 comments / Add your comment below

  1. Skönt att ta vara på helgen lite. Jag ska försöka åka och handla in lite förnödenheter som jag behövt ett bra tag nu men inte åker och köper in.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.