Hetare än någonsin

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Vita sneakers är verkligen snyggt och framförallt bekvämt.

Till hösten förknippas oftast mörkare färger men vita sneakers är hetare än någonsin. Då gärna i lite klumpigare modeller och här har jag hittat några grymma inspirationsbilder som är lånade från we heart it.

 

 

Har hittat en hel del snygga vita sneakers och har plockat ut tre par i olika prisklasser så att det passar till alla plånböcker. 

 

Budget finns här // Mellan finns här // Lyx finns här

 

Jag personligen har spanat in den i mitten ett bra tag nu men gillar även budget alternativet väldigt mycket.

Vilken sko väljer du?

 

//PUSS

 ♥

6 comments / Add your comment below

  1. Vita sneekers är perfekt till alla tänkbara situationer. Mina har tyvärr gått sönder men köpte ett par nya på Primark när jag var där, men måste gå ut dem innan känner jag om jag inte ska få ont av dem.

  2. Jag älskar vita sneakers men jag har lite svårt för de klumpiga, har inte riktigt vant mig än ? Jag tycker dock att de tre du plockat ut var snygga, de ser inte lika klumpiga ut ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.