Favoritlistan

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Härliga fredag och den bästa dagen på hela veckan enligt mig!

Eftersom det är min favoritdag idag så bjuder jag på en lista med några av mina personliga favoriter som jag har för tillfället. Då kör vi!

 

Favoritplagg för tillfället? Just nu är det min stickade, gråa singoalla tröja som jag köpte förra året inne på bikbok. Såg att den har kommit tillbaka även denna säsong i flera härliga färger och du hittar den genom att klicka här <–

 

 

Favoritsmycke för tillfället? Det är mina örhängen från Lily and Rose miss Miranda som jag bär nästan varje dag just nu. Örhängena hittar du genom att klicka här <—

 

 

Favoritskor för tillfället? Nu har jag plockat fram mina gråa boots från dinsko som köptes förra hösten. Dom är verkligen bekväma och kan gå hur långt som helst med dessa skor utan att få ont i fötterna.

 

 

Favorit skönhetsprodukt för tillfället? Det är en nagelstärkare från Trind som lämnar en matt yta. Du hittar den genom att klicka här <—

 

 

Favorit accessoar för tillfället? Det är min guldfärgade scrunchies hårband.

 

 

Favoritsak i handväskan för tillfället? Det är min Carmex läppbalsam som jag missbrukar varje höst och vinter. Den hjälper verkligen mot torra läppar som gärna spricker och du hittar den genom att klicka här <—

 

 

Favorittillbehör för tillfället? Det är mobilfodralet från Ideal of Sweden. Du hittar den genom att klicka här <—

 

 

Favoritpryl i hemmet för tillfället? Nu har jag plockat fram mina mörkblåa ljuslyktor som är mina favoriter just nu.

 

 

//PUSS

 

12 comments / Add your comment below

  1. Visst är blått en härlig höstfärg. Jag älskar min mörkblå iittala ljuslyktor som jag haft i många år. Men i år har jag fastnat för guldgult/ockra typ. Så vackert mot det grå och vita vi har hemma.
    Ha en fin fredag!

  2. Har turkosa sådana lyktor, älskar dem! Härlig fredag på dig!
    Svar: Gör det! Gillar dock att den inte slutade utan att det kommer en fortsättning,hehe.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.