Kontraster i vardagen

Mina senaste inlägg har handlat mestadels om hösten!

Därför vill jag bryta den trenden för lite konstraster. Då menar jag några tillbakablickar från i somras när det var som varmast. 

 

 

Här har jag på mig min favorit strandklänning och minns att det var nästan för varmt att bära den trots att kvalitén är hur tunn som helst. Helt galet! Vattenflaskan var min bästa vän och fanns i närheten av mig exakt hela tiden dygnet runt. 

 

 

Pysslade även med mina semesternaglar som jag hade på mig hela semestern. Var väldigt nöjd över resultatet trots att jag är en amatör. 

 

 

Sommaren år 2018 kommer vi att minnas som den varmaste sommaren någonsin.

Vilken tur att jag aldrig hade bokat någon resa till ett varmare land för sådana resor vill jag uppleva när det inte är så varmt i Sverige. Hade jag haft möjligheten att boka en resa under vintern så skulle jag göra det helt utan tvekan. Tycker att vintern är alldeles för lång och hade mer än gärna låtit hösten varit lite längre istället.

I helgen ska jag plocka bort sommaren på balkongen för jag är expert på att göra sånt i sista minuten. Förstår inte varför men vill behålla det fina in i det sista. Herregud imorgon är det ju redan fredag och det känns som att våran nya vecka precis hade börjat. 

Avslutar med att önska er alla en härlig torsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. Ja den här sommaren kommer vi minnas i evigheter, skönt att värmen håll i sig så att vi lättare överlever vintern som absolut inte är min årstid. Jättefina bilder. Har sparat din blogg i min app feed lycka så nu har jag lättare att läsa din fina blogg och missar inga inlägg för jag kan läsa dom när jag vill. Kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.