Höstens favoritplagg

Jag erkänner att för någon månad sedan började jag längta tills mina stickade tröjor kunde börja användas igen.

Nu är det äntligen kallt nog för det och en av mina favoriter just nu är en beige stickad tröja från Calvin Klein. Här matchar jag tröjan med ett par blåa jeans med hög midja från gina tricot, en beige ullkappa och ett par svart lårhöga stövlar.

 

 

Har även saknat min beiga ullkappa som blev väldigt välanvänd förra hösten och det lär den bli även denna säsong.

 

 

Igår visade jag för er en väldigt färgglad höst-outfit och idag blev det en mer diskret. Då menar jag neutralare färger.

 

 

Hoppas att jag får möjlighet för ännu mera fotografering nu till helgen för jag har kommit på ännu mera olika outfits som jag vill visa för er. Har även ett samarbete som jag vill ta extra snygga bilder på men ännu avslöjar jag inte om vad det är.

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

Men bara en sak till!

This post contains adlinks from Adviral

 

Just nu har Ideal of Sweden fått in en ny grym kollektion med massor av snygga skal. Dessutom får du 20% rabatt på ett helt köp med koden: NEWSEASON. Länkar hittar ni här under kollaget!

 

 

A / B / C / D / E / F / G

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.