Fall jackets

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1 / 2 / 3 / 4

Det är inte fören idag som jag har börjat att använda lite varmare jackor.

Innan dess bodde jag i min jeansjacka men nu är det lite för kallt för det. Nu för tiden finns det så himla många snygga jackor i alla butikerna och mina favoriter just nu är ullkappor och jackor i fuskpäls. I kollaget ser ni några av mina favoriter och länkar hittar ni under kollaget direkt till vardera jacka.

Vill bara nämna en sak till! Tusen tack för alla gulliga kommentarer från förra inlägget och ni är verkligen bäst!

 

//PUSS

 ♥

10 comments / Add your comment below

  1. men åh du gör mej glad va snäll du är
    man hoppas alltid man kan inspirera någon o ja vet ju granntanten här som “härmas mej ” brukar ja säga så hon gillar nog me fniss
    kramar glömde säga 2 och 3 är mina favoriter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.