Hårprodukter från Löwengrip Care & Color

Jag hade ingen aning Löwengrip Care & Color har bytt förpackningar.

Upptäckte det när jag behövde köpa nytt schampoo då jag hade svårt att hitta bland alla produkter som stod på hyllan. Nu var det ett tag sedan jag köpte Löwengrips produkter eftersom jag har testat från andra märken på senaste tiden men vill börja med dessa produkter igen till mitt hår.

 

Flaskan till vänster är jag vanare att se och den högra är den nya.

 

 

Jag älskar schampot för den gör att mitt hår känns rent längre, hårsprayen sitter bra plus att doften är helt underbar, värmeskyddet ger en otroligt fin glans och därför älskar jag dessa hårprodukter. Angående förpackningarna så tycker jag att dom förra förpackningarna var mycket snyggare men det är som sagt innehållet som är viktigast.

 

//PUSS 

 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.