Vakna utvilad

Vaknade vid halv åtta tiden av att kaninerna gnagde på gallret.

Hungriga var dom så det var bara att gå upp för att fylla på deras matskål. I samband med det satte jag på kaffe för det var ingen idé att försöka somna om. Kom på att jag somnade före klockan tio igår kväll så jag har sovit i nästan 10 timmar! Behövde den sömnen och just nu känner jag mig väldigt pigg.

 

Jag med min dator, rosa morgonrock och kaffe i sängen.

 

God morgon finisar!

Har ni sovit gott inatt? Det finns som sagt inget härligare än att vakna utvilad och inatt har jag sovit helt ensam. Tösen valde att sova hos en kompis inatt och förmodligen ligger dom och sover fortfarande. Idag ska jag passa på att fotografera några outfitsbilder för det var längesedan jag hann med det. Nästa vecka åker jag på klinikdagar med jobbet och ska gå igenom om vilka plagg som ska packas ner tills dess. Vi ska befinna oss på Loka Brunn och där har jag aldrig varit förr så det ska bli spännande.

Nu ska jag ta och fixa till mig inför fotograferingen med lite smink och sånt för just nu har jag inget ansikte haha. Men jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

25 comments / Add your comment below

  1. ååh vad skönt! Jag vaknade också utvilad idag! Första gången på hela veckan tror jag.
    Somnade tidigt igår och vaknade av mig själv vid 08.00 så jag var uppe nästan lika tidigt som dig 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.