Ren och fräsch med en massa gott

Det är verkligen skönt när allt går åt rätt håll!

Då menar jag om det som hände med min mage tidigare under veckan. Nu gör det bara lite ont och behåller allt jag äter. Men det var bra att jag var hemma en dag till från jobbet för i morse var det lite jobbigt och besvärligt.   

 

 

Idag har jag iallafall kommit ut lite då jag behövde göra några ärenden på stan och det kändes skönt att få komma ut lite. Sonen är hos sin pappa eftersom dom ska åka iväg på en killgrej imorgon bitti. Tösen och jag har varit iväg och handlat inför helgen och har självklart laddat oss med en massa gott. Men jag ska ta det lite försiktigt ifall magen säger ifrån.

 

 

Imorse tog jag även en lång behövlig dusch och använt en bodylotion från Victoria Secret som doftar sjukt gott. Älskar att känna mig ren och fräsch.

 

Här är en bild på tösens och min emoji då vi hänger i soffan tillsammans.

 

Det är just det vi ska göra ikväll och bara lata oss. Men innan dess ska jag städa så mycket jag orkar, fixa med mitt hår och laga Nachos i ugn som vi ska mumsa i oss framför TV:n.

Önskar er alla en fortsatt mysig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.