Stickade favoriter till hösten 2018

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Jag har fastnat för stickade tröjor med djup V-ringning i ryggen.

Faktiskt så äger jag ingen sådan tröja och funderar starkt på att investera mig en nu inför hösten. Älskar årets höstnyheter och det finns mycket fint att vila ögonen på.

 

 

Annars gillar jag stickat över huvud taget och speciellt under hösten. Efter att ha kikat runt på olika sidor så har jag hittat fyra stycken favoriter som jag vill tipsa om.

 

 Nummer 1 finns här // Nummer 2 finns här // Nummer 3 finns här // Nummer 4 finns här 

 

Stora stickade tröjor är väldigt trendigt den här säsongen och det gillar jag. Både i härligt färgglada färger och i neutrala färger för dom som är mindre modiga. Men några färgklickar är liksom aldrig fel och det ska jag bli mera modig över att bära upp denna säsong.

Har tröjan en djup V-ringning så är det snyggt att ha på sig en spets-bh under som skymtar fram. Ponchon är även tillbaka och skapar den där snygga lager på lager känslan som är väldigt klassiskt under varje höst. Det är ett plagg som jag ska plocka fram ur garderoben väldigt snart för nu är det dags att börja använda det igen. Under kollaget hittar ni länkar direkt till vardera plagg! 

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Stickade tröjor är ett måste när hösten kommer! 🙂 Ska ut på stan och shoppa lite nya tröjor när påfyllningen till plånboken kommer nästa vecka 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.