Sovrum i vardagsrummet

Jag har nu en jätte stor säng i mitt vardagsrum.

Min divansoffa är som sagt en bäddsoffa och för några helger sedan bäddade jag och barnen upp den för att ha det lite mysigt. Just nu ser det likadant ut i vardagsrummet eftersom det är så skönt att sova där. 

 

 

Jag har inga stora madrasser så jag la dit våra mindre som vi redan har, alltså tre stycken.

 

 

Nu kan vi alla tre sova där med mycket plats och det är så himla mysigt. Det här är inte permanent utan bara tillfälligt tills jag hittar en bättre lösning. Skulle framför allt behöva skaffa mig en större madrass till just bäddsoffan för vi har ju bara våra tre små till våra sängar. 

 

 

Mjukt och skönt är det också då jag sover mycket bättre där än i en liten säng som tidigare.

 

 

Det blir en säng till natten och en liggsoffa till dagen.

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag väldens smärtor i magen och höll på hela kvällen. Kändes nästan lika hemskt som den gången min blindtarm blev inflammerad. Tror att det beror på antibiotikan men idag är det äntligen sista dagen att ta dom. Men som sagt igår kväll hade jag en sådan smärta i magen att bloggen kom åt sidan och därför hann jag inte förbereda några nya blogginlägg. Förutom den här då. Ringde 1177 förut och ska ta mig till akuten ifall smärtorna beror på något annat. 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

  1. Vad praktiskt med bäddsoffa. Den blir ju jättestor. Mysigt att sova ihop allihopa. Det såg fint ut även när den är “bäddad” 🙂 Läskigt med magsmärtorna. Hoppas det går över och att det inte är något allvarligt. Kram

  2. Usch, vad hemskt att få blindtarmen inflammerad. Har inte haft det själv, men har hört att det gör väääldigt ont. Hoppas att du blir bra fort och att det inte är något allvarligt. Vad fint det blev med bäddsoffan. Brukar också sova i min bäddsoffa ibland. Det är mysigt tycker både katterna och jag.Kram.

  3. Åh vad mysigt! Hoppas smärtan försvinner snart och att du får rätt hjälp. Jag var hos läkaren idag för andra gången denna veckan och hoppas nu att jag fått rätt hjälp 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.