Hemma från akuten

Jag nämnde för er i förra inlägget att jag hade smärtor i magen.

Idag åkte jag till akuten där dom tog en massa prover på mig och var där i sammanlagt 5 timmar innan jag fick åka hem.

 

 

Förmodligen har jag fått bakterier i tarmarna som gör att jag varken behåller vätska eller mat eftersom allt jag får i mig går rakt igenom. Ungefär var femte till tionde minut kommer det återkommande smärtor i magen som är riktigt fruktansvärda och sitter i ungefär i fem minuter.

Innan jag lämnade akuten fick jag prova att dricka en näringsdryck eftersom jag inte hade ätit eller druckit något sedan igår kväll. Den vätskan gick direkt igenom kroppen så jag avvaktade att stoppa i mig något mera fören jag kom hem. Inte direkt så roligt att sitta på bussen med magsmärtor i fem mil utan tillgång till toalett. 

 

 

Det blev långa väntetider mellan undersökningarna och eftersom jag knappt hade sovit under natten så somnade jag till sittandes flera gånger när magen tillät det.

 

 

Jag fick order att handla hem Resorb och hälsofil som jag får äta och dricka lite åt gången. Sakta men säkert ska min mage vara återställd inom några dagar enligt doktorn och hoppas att jag mår som vanligt senast på måndag så att jag kan återgå då till jobbet.

Nu på senaste tiden har det varit alldeles för mycket elände och hoppas verkligen att det snart vänder. Vill vara hundra procent frisk och komma igång med träningen igen!

 

//PUSS 

24 comments / Add your comment below

  1. Stor kram till vännen, nu hoppas jag att min kommentar ska synas, Hoppas eleändet i magen går över snabbt nu så du kan få behålla maten. kram

  2. Tack fina du! Och usch din stackare, det låter som något jag hade för något år sedan. Jag hade det så i två veckor och det var infektion i någon tarm, sjukt jobbigt! Krya på dig!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.