Det rätta valet

Idag är det sista dagen att rösta och jag gjorde det i förväg för två veckor sedan.

Som ni ser på broschen så är det Centerpartiet som jag röstade på och känner verkligen att jag gjorde ett rätt val. Innan jag läste på om Centerpartiet hade jag ingen aning om vad jag skulle rösta på men efter all information kände jag att det var rätt val för mig.

 

 

God kväll mina finisar!

Som sagt det var väldigt skönt att jag redan har röstat i förväg och tycker att det är skönast att få saker gjort. Istället har jag kunnat fokusera på andra saker under dagen utan en massa måsten. Hade tänkt fotografera några outfitsbilder på några höstfavoriter men kände inte för att piffa till mig idag. Får istället satsa på det till nästa helg och då har förmodligen alla löven på träden blivit ännu mera färgglada. Älskar att fotografera utomhus under hösten då det är som vackrast. Håller ni inte med mig?

Önskar er alla en fortsatt mysig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. Har också röstat! Dock på socialdemokraterna! 🙂 Tycker det är härligt när folk vågar vara ärliga med vad de röstar på! 🙂 Sen behöver man inte ge sig in i diskussioner om man inte vill 🙂

    Hösten är verkligen en tacksam period och fotografera ute i speciellt när löven ändrar färger! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.