Torsdag

Dagarna bara flyter på och idag är det redan torsdag!

Inte direkt ovanligt att dagarna springer iväg men tiden går liksom alltid fort när man har det roligt. Skulle behöva minst två timmar extra om dygnet eftersom det är så mycket mer som jag skulle vilja hinna med om dagarna.

 

 

God morgon finisar!

Hoppas att ni har haft en bra vecka hittills? I tisdags efter jobbet hämtade jag ut ett paket som innehöll min nya efterlängtade telefon. Så himla nöjd! Varannat år när mitt abonnemang ut brukar jag förlänga abonnemanget samtidigt som jag skaffar mig en ny telefon. Då brukar min dotter få ta över min gamla och den här gången hade hon stort behov av det. Nu är hon lika nöjd som sin mamma med sin välfungerande telefon. Jag återkommer med bilder på telefonen i ett annat inlägg.

Idag efter jobbet ska jag hämta ut ett till paket och väntar även på ett paket som innehåller produkter inför ett spännande samarbete. Jag älskar att fotografera många fina bilder och den här gången ska jag vara extra kreativ. Ikväll är det föräldramöte på min sons skola så jag hinner bara hem för att äta något lite snabbt innan det är dags att dra igen.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare igen mina finaste!

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.