En härlig båttur

Vilken härlig helg vi har haft!

Igår var det först mulet under förmiddagen men framåt eftermiddagen sprack det upp och vädret blev helt fantastiskt. Fick ett erbjudande med att följa med på en härlig båttur och det var ingen tvekan för oss att haka på. Tog massor av bilder som jag återkommer med i ett annat inlägg.

 

 

Idag har vi haft ännu bättre väder och då tog vi oss en cykeltur ner mot hamnen.

På vägen dit stannade vi förbi en lekplats och sedan vidare mot glasskiosken. Självklart valde jag en mjukglass med strössel i lakritssmak medan ungarna valde kulglass. När vi hade ätit upp glassen cyklade vi vidare längst sjön och stannade förbi ett jätte stort träd som är rolig att klättra på. Då passade jag på att njuta av det vackra vädret medan barnen lekte runt.

Nu måste jag ta och städa här hemma för det är inget som jag har hunnit med under hela helgen. Inget som jag direkt ser fram emot men vill ha någorlunda fräscht hemma innan vi går in på en ny vecka.

Hoppas att alla ni också har haft en underbar helg? Önskar er alla en fortsatt härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.